شبکه های اجتماعی

حذف دوطرفه پیام‌های واتساپ تا دو روز پس از ارسال امکان‌پذیر شد

کاربران این پیام‌رسان اکنون می‌توانند دو روز پس از ارسال پیام، آن را دوطرفه حذف کنند

به گزارش مجله خبری آی تی بوم ،واتساپ در بیانیه‌ای اعلام کرد که مدت‌زمان حذف دوطرفه‌ی پیام‌ها را افزایش داده و آن را از یک ساعت به «کمی بیش از دو روز» رسانده است.

برای استفاده از این قابلیت وارد صفحه‌ی چتی شوید که در آن پیام ارسال کرده‌اید. روی پیام مدنظر ضربه بزنید و نگه دارید، در منوی بازشده روی Delete ضربه بزنید و در نهایت یکی از دو گزینه‌ی Delete for everyone یا Delete for me را انتخاب کنید.

برای بهره‌مندی از این قابلیت باید طرف مقابل شما نیز جدیدترین نسخه‌ی واتساپ را روی گوشی خود نصب کرده باشد. اگر شما از آخرین نسخه‌ی واتساپ استفاده کنید اما طرف مقابل نسخه‌ی قدیمی‌تری داشته باشد، پیام بعد از یک ساعت به‌صورت دوطرفه حذف نمی‌شود و شما هیچ نوتیفیکیشنی درباره‌ی حذف نشدن پیام دریافت نمی‌کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا