ارز دیجیتال

مصرف برق شبکه بیت کوین به پایین‌ترین سطح در سال ۲۰۲۲ رسید

وضعیت ماینرها نگران‌کننده است؟

هم‌زمان با کاهش هش ریت و فعالیت ماینرهای بیت کوین در دو هفته اخیر، مصرف برق روزانه شبکه این ارز دیجیتال نیز به پایین‌ترین سطح خود از ابتدای سال جاری میلادی رسیده است. موضوعی که استقبال کم از استخراج بیت کوین در قیمت‌های کنونی را نشان می‌دهد.

به گزارش کوین تلگراف،‌ مصرف برق کلی شبکه بیت کوین هم‌زمان با کاهش دو هفته‌ای هش ریت سقوط شدیدی را تجربه کرده است؛ ریزشی که نرخ هش در شبکه بیت کوین را به ۱۹۹.۲۲۵ اگزاهش بر ثانیه رسانده است.

طبق داده‌هایی که مرکز آلترنتیو فایننس (Alternative Finance) دانشگاه کمبریج منتشر کرده، مصرف برق روزانه شبکه بیت کوین اکنون به پایین‌ترین سطح خود از ابتدای سال ۲۰۲۲ در ۱۰.۶۵ گیگاوات رسیده است. گفتنی است شبکه بیت کوین در دوران اوج خود چیزی معادل ۱۶.۰۹ گیگاوات در روز برق مصرف می‌کرد.

مصرف برق شبکه بیت کوین به پایین‌ترین سطح در سال ۲۰۲۲ رسید؛ وضعیت ماینرها نگران‌کننده است؟
نمودار تغییرات مصرف برق شبکه بیت کوین از سال ۲۰۱۸.

رسانه‌های مختلف پیش‌تر گزارشی را منتشر کرده بودند مبنی بر اینکه فرایندهای مربوط به بخش بانکی سنتی ۵۶ برابر شبکه بیت کوین انرژی مصرف می‌کنند.

محقق اصلی این گزارش که میشل خازاکا (Michel Khazzaka) نام دارد، گفته است:

شبکه لایتنینگ و شبکه اصلی بیت کوین هر دو فناوری‌های فوق‌العاده و کارآمدی هستند که شایستگی‌های لازم برای توسعه در ابعاد گسترده‌ را دارند. این ابتکار فنی به‌اندازه کافی درخشان، کارآمد و قدرتمند ظاهر شده است که بخواهد در ابعاد وسیع موردپذیرش قرار گیرد.

کاهش ناگهانی تقاضا برای مصرف برق در شبکه بیت کوین را می‌توان به سقوط هش ریت در روزهای اخیر نسبت داد. هش ریت یکی از کلیدی‌ترین معیارها در بررسی وضعیت امنیتی شبکه بیت کوین است که مجموع قدرت پردازشی ماینرهای درگیر با فرایند استخراج را اندازه‌گیری می‌کند.

 

مصرف برق شبکه بیت کوین به پایین‌ترین سطح در سال ۲۰۲۲ رسید؛ وضعیت ماینرها نگران‌کننده است؟
نمودار تغییرات هش ریت بیت کوین از ابتدای سال ۲۰۲۲.

هش ریت شبکه بیت کوین که روز ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) به بالاترین سطح تاریخ خود در ۲۳۱.۴۲۸ اگزاهش بر ثانیه رسیده بود، در ادامه و در عرض دو هفته با کاهشی ۱۳.۹ درصدی مواجه شد. آخرین داده‌ها از توزیع هش ریت نیز نشان می‌دهد استخر‌های «F2Pool» و «AntPool» به ترتیب با ۸۱ و ۸۰ بلاک استخراج‌شده، بیشترین سهم را در چهار روز گذشته از دستاوردهای شبکه بیت کوین داشته‌اند.

جالب است بدانید اخیراً گروهی از محققان با سرمایه‌گذاری مستقیم دولت آمریکا نوعی ارز دیجیتال باثبات به نام «E-Stablecoin» طراحی کرده‌اند که می‌توان با آن انرژی را با شرایطی مشابه انتقال اطلاعات در اینترنت، یعنی بدون نیاز به کابل، به نقاط جغرافیایی مختلف منتقل کرد.

طبق اطلاعاتی که تاکنون از این نوآوری در دسترس عموم قرار گرفته، صدور یا استخراج هر واحد E-Stablecoin وابسته به واردکردن ۱ کیلووات ساعت برق و پرداخت کارمزد است و سپس می‌توان مانند هر ارز دیجیتال دیگری، آن را خریدوفروش کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا