«شاد» از محتوای نامناسب پاکسازی میشود

به گزارش آی تی بوم؛ کانالها و گروههای روی پلتفرم شاد و فایلهای موجود در این پلتفرم بهصورت روزانه بررسی میشوند تا فضای عمومی سالمی در پلتفرم شاد برقرار شود.
مدیر روابط عمومی پلتفرم «شاد» میگوید با توجه به اینکه کاربران شاد کودکان و دانشآموزان هستند یک رویکرد سلبی با عنوان پایش محتوا در این پلتفرم برقرار است که با نظارت انسانی و به کمک هوش مصنوعی محتوای موجود روی «شاد» را مورد بررسی و نظارت قرار داده و محتوای نامناسب را از این پلتفرم حذف میکنند.
قاسمزاده، مدیر روابط عمومی پلتفرم شاد، در این خصوص به ایسنا گفته است: «یک رویکرد سلبی داریم به اسم پایش محتوا که با استفاده از هوش مصنوعی و نظارت انسانی برای تأمین محیط سالم و پاک برای دانشآموزان صورت میگیرد؛ روزانه نزدیک به ۳ میلیون فایل با هوش مصنوعی بررسی میشود. تمامی کانالها و گروهها بهعنوان فضای عمومی شاد رصد میشوند تا فضای سالم شاد برقرار باشد.»
به گفته او، با این نظارت و پایش میزان محتوای نامناسب موجود روی پلتفرم شاد کاهش پیدا کرده است. این میزان پیش از این ۲.۵ درصد بوده که در حال حاضر به کمتر از ۰.۰۵ رسیده است.
گفته میشود که شبکه شاد در حال حاضر ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر کاربر دارد که فیلمهای آموزشی ارائهشده توسط آموزش و پرورش در آن رایگان است اما کاربران برای استفاده از فیلمهای آموزشی سایر نهادها در این پلتفرم باید هزینه پرداخت کنند. براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی، هزینه دریافتشده بابت خدمات شاد باید صرف توسعه این پلتفرم شود.
شادبین؛ موتور جستوجوی امن اختصاصی شاد برای دانشآموزان
مدیر روابط عمومی شاد همچنین به امکانات موجود در این پلتفرم از جمله سرویس «شادبین» اشاره کرده است که یک موتور جستوجوی ویژه برای دانشآموزان است و آنها با استفاده از پلتفرم شاد میتوانند از این موتور جستوجو استفاده کنند:
کاربران شادبین از ابتدای شروع به کار این سرویس بیش از ۱.۵ میلیارد سؤال از شادبین پرسیدهاند و اکنون نیز بیش از ۶۰ میلیون پرسش در ماه از شادبین میپرسند. – قاسمزاده، مدیر روابط عمومی پلتفرم شاد
«دنیای شاد» سرویس جدید دیگری است که به پلتفرم شاد اضافه خواهد شد اما هنوز جزئیات بیشتری درباره آن اعلام نشده است. قاسمزاده توضیح داده است که کودکان بهعنوان کاربران اصلی شاد میتوانند در سرویس «دنیای شاد» داستاننویسی کرده و ایدهها و افکارشان را به فیلم تبدیل کنند.
دانشآموزان فعال در این پلتفرم با استفاده از این سرویس جدید همچنین این امکان را دارند که کار دوبله انجام دهند و کاراکتر تهیه کنند. با وجود این، قاسمزاده توضیح داده است که «فعلاً جزئیات بیشتری درباره این سرویس مشخص نیست و با تهیه کننده در حال مذاکره هستیم.»
منبع: زومیت