اخبار فناوریخودرو و موتورسیکلت

ویدئو | خودروی مفهومی آینده‌نگرانه مرسدس بنز با الهام از فیلم «آواتار» رونمایی شد

مرسدس بنز از خودروی مفهومی ویژن AVTR رونمایی کرده است که می تواند به طرفین رانندگی کند، توسط یک جوی استیک کار می کند و دارای یک پنل کنترل مجازی است...

به گزارش آی تی بوم، مرسدس بنز از خودروی مفهومی ویژن AVTR رونمایی کرده است که می تواند به طرفین رانندگی کند، توسط یک جوی استیک کار می کند و دارای یک پنل کنترل مجازی است که با حرکات دست و تنفس راننده کنترل می شود.

ویژن AVTR که مخفف Advanced Vehicle Transformation است با مشارکت فیلم جدید جیمز کامرون، «آواتار: راه آب»، رونمایی شد و دقیقاً مانند آواتارهای این فیلم علمی-تخیلی، این خودرو به عنوان امتداد بدن انسان در نظر گرفته شده است.

در تمجید از پیام محیط زیستی فیلم، این خودروی فانتزی دارای انرژی الکتریکی است و آلایندگی ندارد.

کنسول منحنی بزرگی که جایگزین داشبورد می‌شود، به نظر می رسد که امتداد شیشه جلو باشد و تصویری را در زمان واقعی از آنچه در اطراف خودرو در حال وقوع است پخش می‌کند تا به راننده کمک کند تا به طور کامل در محیط اطراف خود غوطه ور شود.

البته این فناوری هنوز وجود ندارد تا صفحه منحنی با آن اندازه را تشکیل دهد، بنابراین در حال حاضر این تصاویر از دنیای خارج توسط پروژکتوری با مدل فعلی ویژن AVTR ایجاد می‌شوند.

کنترل پنل خودرو نیز توسط پروژکتور کار می کند. هنگامی که یک راننده کف دست خود را بالا می برد، یک پانل کنترل توسط پروژکتور به پایین باز می شود و با حرکات دست فعال می شود.

مرسدس تمایل دارد، تما این اقدامات توسط ذهن راننده کنترل شود، که فناوری ابتدایی آن توسط مرسدس در نمایشگاه خودروی ۲۰۲۱ نشان داده شد؛ یک رابط محاسباتی مغزی یا BCI که به کاربران اجازه می دهد ماشین و همچنین فضای داخلی را از طریق ذهن خود کنترل کنند.

این شرکت خودروسازی همچنین می‌خواهد که ویژن روزی بتواند با تشخیص الگوهای تنفسی راننده خود هنگام ورود به خودرو، روشن شود، اما در حال حاضر این فناوری نیز در دسترس نیست.

این خودرو همچنین برای به حداکثر رساندن پایداری در نظر گرفته شده است. صندلی‌های داخلی – که رنگ‌هایشان بر اساس نور اطرافشان تغییر می‌کنند – از چرم گیاهی ساخته شده‌اند که از لباس‌های بازیافتی و بطری‌های پلاستیکی تهیه می‌شود.

پشت خودرو نیز با مجموعه‌ای از دریچه‌های پنل خورشیدی پوشانده شده است که می‌توان آن‌ها را برای هماهنگی بهتر با خورشید برای به حداکثر رساندن شارژ فعال کرد. نرم‌افزار و سخت‌افزار خودرو هر دو به گونه‌ای طراحی شده‌اند که استفاده از برق را به طور موثر در سراسر سیستم‌های خودرو توزیع کنند.

باتری‌ای که ویژن AVTR را به حرکت در می آورد می تواند در حدود ۱۵ دقیقه شارژ شود و قبل از نیاز به شارژ مجدد، بُردی حدود ۶۹۰ کیلومتر دارد.

این باتری چهار موتور را تامین می‌کند که هر چرخ را به حرکت در می‌آورند که در کل سیستم محرکه قدرتی معادل ۴۶۹ اسب بخار دارد. این چهار موتور می توانند به طور مستقل از یکدیگر کار کنند، بنابراین اگر راننده محورهای جلو و عقب را در جهات مختلف بچرخاند، ماشین می تواند به طرفین حرکت کند و در نقاط تنگ پارکینگ شهری جابجا شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا